Hout-Bouw

Hout, onze vriend!

Hout is voor ons een echte vriend en dat zie je terug in wat wij maken. Van bloembakken tot overkappingen en van fietsenstallingen tot vlonders.

Gesteund door ons vakmanschap is geen project voor ons te groot en met onze flexibiliteit en jarenlange ervaring brengen we elk project tot een succesvol einde!

Hieronder zie je een project voor de Heische Tip, een camping en horeca gelegenheid in Zeeland. We hebben daar een grote vlonder gemaakt, welke nu dienst doet als terras.

project Heische Tip

Hout-Bouw voor iedereen

Wij realiseren projecten voor Bedrijven, overheid en particulieren. Gesteund door ons vakmanschap is geen project voor ons te groot en met onze flexibiliteit en jarenlange ervaring kunnen wij u dus altijd van dienst zijn.

Project Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Door de jaren heen heeft Smits een goede naam opgebouwd, vandaar dat we al voor meerdere bijzondere projecten zijn gevraagd.

Een daarvan was voor safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Daar hebben we van Robinia-hout een aantal uitkijkposten kunnen maken waardoor de bezoekers kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de dieren.

Project Beekse Bergen

Camping de Paal

Voor camping de paal hebben we een kinderboerderij mogen realiseren. Van X tot Y heeft Smits de eer gekregen om dit te mogen realiseren.