Het bedrijf

Hennie en Wilhelmien Smits, oprichters van Smits Hout-bouw & Speelwoods

Het ontstaan

Sinds 1991 bestaat Smits Speelwood, omdat dit bedrijf niet alleen meer speeltoestellen ging produceren, werd er later de naam Smits Hout-bouw aan toegevoegd. Enerzijds worden er vakkundig speeltoestellen, tuinhuisjes en schuttingen geproduceerd en geplaatst en anderzijds is Smits hout-bouw hèt adres voor kleine verbouwingen.

Onze bussen

Geen project te ingewikkeld

Een nieuwe serre aanbouwen, het opknappen van uw badkamer of andere aanpassingen aan het interieur, Smits Hout-Bouw neemt uw zorgen uit handen. Wij organiseren uw verbouwing volledig, van begin tot eind. We verzorgen daarbij het metselwerk, pleisterwerk, tegelwerk en andere activiteiten in nauw overleg met de loodgieter en de elektriciën. Bovendien zijn we zeer flexibel en vinden we voor elk project een geschikte oplossing. U heeft slechts één aanspreekpunt en wij regelen de rest!

Wij bieden jarenlange ervaring voor particulieren, voor de zakelijke sector en voor de overheid. Wij hebben projecten gerealiseerd in Zeeland en regio Uden. Verder werken wij veel in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Maar ook buiten deze regio zijn wij u uiteraard van dienst