Speeltoestellen Openbaar / Bedrijven

Verrijking voor elke ruimte

Het schoolplein, het park of de speeltuin in de buurt, de speeltoestellen van Smits zijn in elke (openbare) ruimte een verrijking voor het kind. Onze speeltoestellen bieden voor eindeloos speelplezier waardoor de kinderen zich uren kunnen vermaken.

Heeft u een eigen bedrijf en bent u geïnteresseerd in een of meerdere speeltoestellen op uw grond? De speeltoestellen van Smits Hout-Bouw zorgen voor vele uren vermaak voor de kinderen, zodat zowel jong als oud een zorgeloze dag kan beleven.

Veiligheid

Uiteraard stellen we de veiligheid van de kinderen die gebruik maken van de toestellen als belangrijkste factor bij het ontwerpen en bouwen van nieuwe toestellen. Al onze Toestellen zijn daarom gekeurd volgens officiële normen en worden geleverd inclusief keuringsrapport en logboek!

Verantwoord Spelen

Sinds het begin van 2001 plaatst Smits Hout-Bouw (toen nog als enige in Nederland) speeltoestellen van Robinia Hardhout. Deze Europese Hardhout soort voldoet aan duurzaamheidsklasse 1, is milieuvriendelijk en kan onbehandeld geplaatst worden. Robinia Hardhout wordt opgekweekt in plantages in Europa. Met deze bewuste keuze ondersteunt Smits Hout-Bouw het behoud van het tropisch hardhout.

Naast Robinia hout kunt u ook kiezen voor geïmpregneerd hout. Uiteraard is het totaal aan u om de houtsoort te bepalen.

Officieel Dealer Novum Nederland

Ook zijn we Officieel Dealer van Novum speeltoestellen in de provincie Brabant. Novum produceert speeltoestellen in allerlei vormen, maten en kleuren. Denk hierbij aan: klimtoestellen, schommels, speelhuisjes, sporttoestellen etc. De toestellen van Novum zijn vervaardigd uit kunststof, staal, hout of een combinatie hiervan. Alle toestellen zijn voorzien van een certificaat en veel van de toestellen zijn, net als de Robinia toestellen, ‘modulair gekeurd’ wat inhoudt dat verschillende delen van een toestel zijn aan te passen naar eigen wens.

Bekijk de catalogus of maak een afspraak voor meer informatie.

Repelakker - Zeeland

Een van onze laatste projecten voor de gemeente Zeeland was het plaatsen van een speeltoestel in de wijk Repelakker. De kinderen kunnen daar nu weer lekker buiten spellen!

Camping Beerze Bulten - Ommen

Voor Camping de Paal, een van de beste kindercampings die ons land kent, zijn wij gevraagd om een speeltuin te realiseren. We zijn aan de slag gegaan en hebben de camping nog kindvriendelijker gemaakt!